Akupunktur, Massage og Zoneterapi vKaren Margrethe Nielsen​​

Japansk lifting

v/Karen Margrethe Nielsen

Japansk lifting

Japansk Lifting er en luksus ansigtsbehandling med 3 masker.
Det er en kombination af japanske behandlingsteknikker, kombineret med teknikker for ansigtszoneterapi.
Der gives hovedbundsmassage og fodzoneterapi, mens maskerne i ansigtet tørrer/arbejder.
Ved at arbejde med ansigtets muskler fjernes spændinger, og der drænes for væskeophobninger eksempelvis poser under øjnene. Allerede efter første behandling får huden en mere frisk glød og giver ansigtet et afslappet udseende. Der arbejdes med punkter som også har indvirkning på resten af kroppen – kredsløb, nervesystem og udrensning. Eventuelle rynker masseres og blodgennemstrømningen sættes i gang og kollagenet genopbygges.
Stress påvirker hele kroppen og afspejler sig også i ansigtet, og kan give symptomer som hovedpine, muskelspændinger, fordøjelsesproblemer og depression. Behandlingen afbalancerer kroppen og giver dejligt velvære og afslappethed og tømmer hovedet for tanker. Du kommer helt ned i nulpunktet.

En behandling varer ca. 1 time – pris 600 kr.

Tilbyder nu Japansk Lifting - sidste nye trend - luksus ansigtsbehandling:

Ved blidt at massere ansigtets muskler fjernes spændinger og der drænes for væskeophobninger eks. poser under øjnene. Allerede ved første behandling får huden en mere frisk glød og giver ansigtet et afslappet udseende. Der arbejdes med punkter som også har indvirkning på resten af kroppen - kredsløb, nervesystem og udrensning. Evt. rynker masseres og blodgennemstrømningen sættes i gang og kollagenet genopbygges.

Behandlingen afbalancerer kroppen, giver dejligt velvære og tømmer hovedet for tanker - Varer ca 1 time.

Læs mere på min hjemmeside under menu - hvad jeg tilbyder under Japansk Lifting - her kan du se hvad en behandling indeholder samt prisen.

– En luksus ansigtsbehandling!!

Hvad er Japansk Lifting?

Japansk Lifting er en kombination af japanske behandlingsteknikker, kombineret med teknikker indenfor massage og ansigtszoneterapi.

Ved at arbejde med ansigtets muskler fjernes spændinger, og der drænes for væskeophobninger eksempelvis poser under øjnene. ​Allerede efter første behandling får huden en mere frisk glød og giver ansigtet et afslappet udseende. Der arbejdes med punkter som også har indvirkning på resten af kroppen – kredsløb, nervesystem og udrensning. Eventuelle rynker masseres og blodgennemstrømningen sættes i
gang og kollagenet genopbygges.

Japansk Lifting og stress

Stress påvirker hele kroppen og afspejler sig også i ansigtet, og kan give symptomer som hovedpine, muskelspændinger, fordøjelsesproblemer og depression. Behandlingen afbalancerer kroppen og giver dejligt velvære og afslappethed og tømmer hovedet for tanker.​

En behandling varer​ ca. 1 time

Send også gerne en SMS

​​Udfyld formularen nedenfor, og jeg vil vende tilbage

hurtigst muligt. Send venligst en sms, jeg ikke tager telefon når jeg behandler.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Melfar Zoneklinik

CVR-nummer: 29035776

Gammelstrandvej 152, 5500 Middelfart

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Tirsdag, onsdag og torsdag

kl.: 08.45-18.00

Tidsbestilling:
Alle hverdage kl.: 8:45-18.00.

Send gerne en sms, da jeg ikke tager telefonen, når jeg behandler., da der skal være ro.