Akupunktur, Massage og Zoneterapi vKaren Margrethe Nielsen​​

Behandlinger til børn

v/Karen Margrethe Nielsen

Forkæl dit barn med en halv times​ afstressende behandling.

Jeg tilbyder afspænding til børn i skolealderen i form af zoneterapi og blid massage. Kan afhjælpe stress og uro, nakke- og skulderspændinger samt hovedpine.

Der anbefales en halv time pr gang.

Spædbørn

Kolik og andre fordøjelsesproblemer har vist sig yderst påvirkelige af zoneterapi.

Et barn som i forskellig grad plages af rumlen og luftlommer i tarmene, uro og smerter eller har hård afføring kan afhjælpes eller lindres væsentlig med zoneterapi.

Typisk opstår kolik efter 3 – 4 uger efter fødslen. Kolik betyder turevise smerter og kan optræde i en kortere eller længere periode af døgnet.

Man indgår i en lille serie behandlinger af 20 minutters varighed. Antallet er individuelt. Zoneterapien består af blid massage under barnets fødder på organzoner og meridianer, som har relation til barnets fordøjelse. Dermed hjælper vi kroppen til hurtigere at komme i balance, således at koliksmerterne ophæves. Det er faktisk hjælp til kroppens selvhjælp.

Efter hver behandling følger som regel kraftig prutten samt en eller flere store portioner afføring. Disse kan ofte være grønlige pga. uskadelige galdefarvestoffer.

Såfremt barnet ammes, påvirker moderens kost barnets tarme gennem mælken. Undgå derfor gerne kål (også broccoli), løg, porrer, jordbær, stenfrugter, fyldt chokolade, frugtsyreholdig kost og juice, men også komælk kan forværre en kolik.

​Mellemørebetændelse

Nogle børn reagerer ofte med mellemørebetændelse hver gang de er forkølede, og der er tendens til at mange skal igennem indlæggelse af dræn.

Prøv zoneterapi inden - zoneterapien udrenser og opbygger slimhinderne samt styrker immunforsvaret, så antallet af forkølelser falder og de raske perioder bliver længere. Børn responderer hurtigt på zoneterapi, og det er glædeligt at se, hvor godt de kommer i trivsel på relativt kort tid.

Zoneterapien består af blid massage under barnets fødder på organzoner, som har relation til barnets fordøjelse. luftveje og immunforsvar. Derved hjælpes kroppen til at komme i balance, så næse og øreproblemer nedsættes.

Efter en zoneterapibehandling, som vil vare ca. 20-25 minutter, vil barnet udrense slimhinder, så slim løsnes både gennem næsen eller der kan fremkaldes hoste. Mange børn bliver afslappede efter en behandling og sover måske tidligere samme aften. Herudover vil appetitten snart øges inden for de 3 første behandlinger.

Man har i de senere år set en sammenhæng mellem komælk og luftvejsinfektioner. Mælk er slimdannende, og det kan være en god ide at tage mælken ud af kosten i en periode.

Mange børn får ikke tilstrækkeligt med fedtsyrer gennem kosten, hvilket giver sig udslag i helbredsproblemer – Eskimo 3 Kids anbefales. (indeholder n-3 fedstsyrer (fiskeolie) n-6 og n-9 (rapsolie) samt E og D-vitamin. 5 ml. dagligt.

Astma, allergi, eksem eller gentagne infektioner

Hvis dit barn plages af astma, allergi, eksem eller gentagne infektioner, så prøv zoneterapi, som udrenser og opbygger bl.a. barnets immunforsvar.

Infektioner bruger megen af kroppens energi, og barnet har derfor nedsat energi til indlæring, og til at videreudvikle sig og komme videre.

Høfeber børn

Her anbefales zoneterapi 3 - 5 gange 20 - 25 min. afhængig af alder + kugleplaster, der sættes i ørerne.

Send også gerne en SMS

​​Udfyld formularen nedenfor, og jeg vil vende tilbage

hurtigst muligt. Send venligst en sms, jeg ikke tager telefon når jeg behandler.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Melfar Zoneklinik

CVR-nummer: 29035776

Gammelstrandvej 152, 5500 Middelfart

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Tirsdag, onsdag og torsdag

kl.: 08.45-18.00

Tidsbestilling:
Alle hverdage kl.: 8:45-18.00.

Send gerne en sms, da jeg ikke tager telefonen, når jeg behandler., da der skal være ro.